Influencer prisad på gala

Zeina Mourtada årets Stellamedia 2020

Zeina Mourtada, en av våra influencers som driver bloggen och Instagramkontot Zeinas Kitchen, tog hem priset Stellamedia när Stellagalan arrangerades i Stockholm under måndagen den 21 september.
Juryns motivering lyder:
“Den stora charmen, en rejäl knippa matglädje samt en verklig förståelse för vad den vanliga hemmakocken klarar har hon blivit en av Sveriges mest älskade matprofiler. I den smakrika och färgglada matvärld som hon presenterar finns inga gränser. Vår vinnare har brutit ny mark och bjuder på allt från svensk husmanskost till smakrika rätter från hela världen i blogg, kokböcker, tidningsreportage och på teve.”

– Jag är otroligt tacksam och glad över priset. Jag brinner för mitt jobb och lägger ner oerhört mycket tid på allt jag gör. Att få en så fin bekräftelse känns fantastiskt, säger Zeina Mourtada.

Stellagalan startade för fyra år sedan och vill lyfta “de mest framstående kvinnorna inom svensk gastronomi”.
– Vi tycker det är viktigare än någonsin att lyfta de kvinnliga stjärnorna i branschen detta år, säger Anette Rosvall, Stellagalans talesperson, i ett pressmeddelande. När vi i somras tog tempen på jämställdheten inom gastronomin blev det tydligt att vi behöver fortsätta kämpa för att kvinnor ska få plats.

Se hela galan i efterhand här.

Zeina Mourtada, som driver Zeinas Kitchen, prisades som årets Stellamedia när Stellagalan arrangerades i Stockholm under måndagen den 21 september
Fotograf: Linda Prieditis
ProAd Sweden Vi brinner för det digitala mötet.
Vi finns här för att hjälpa dig. Bara fyll i och skicka så återkopplar vi så snart vi bara kan.
Skicka