Om oss

Era behov är vår utgångspunkt

ProAd fungerar som en partner till dig som vill ha hjälp med att synas mot rätt målgrupp, vid rätt tillfälle och med rätt budskap. I mer än 15 år har vi arbetat med digitala samarbeten, och vi har successivt blivit experter på influencer marketing. Hos oss hittar ni en mångfacetterad samarbetspartner, som ser till att skräddarsy sömlösa kampanjideér mellan er och våra profiler.

Att kultivera nära och personliga relationer är något naturligt för oss – för att vi ska kunna göra ett bra jobb är det viktigt att vi förstår vad det är ni är ute efter. Vi implementerar alltid exklusivitet såväl som verklighetsförankrade målbilder i den servicen vi tillhandahåller. 

Länken mellan er & exponeringen ni söker

Trovärdighet, tillgänglighet och trygghet är något som genomsyrar allt vi tar oss an. Vårt fokus ligger på att ta fram exceptionella, högkvalitativa lösningar som passar just ert bolag, och vi tror på att tydlighet, närvaro och täta dialoger tillhör grundbultarna i ett lyckat samarbete. Genom att vara med från ax till limpa i samtliga processer ser vi aktivt till att alla parter är nöjda i slutändan.

Genuina matchningar och exceptionell service

Via oss kan ni annonsera på de största eventen, men även på de mest nischade sajterna. Vi har en djup och omfattande förståelse för branschens komplexitet och dynamiska natur. I nuläget samarbetar ProAd med några av Sveriges största och mest välkända profiler, varumärken och evenemang inom de snabbt växande kategorierna mat och bak, gaming och lifestyle. 

Autencitet präglar våra partnerskap, vilket gör att vi garanterat kommer kunna leverera en lösning som är optimerat utifrån era förutsättningar och mål.

Vi hjälper dig

Konkreta lösningar för stora visioner

Med vår kunskap och expertis kan vi hjälpa er med en holistisk konceptutveckling för att nå era långsiktiga kampanjmål. ProAd erbjuder expertis inom cross-media och en bred variation av lösningar inom digital annonsering. Vi är ett säljnätverk som är specialister på influencer marketing, events och programmatic trading, och vi kan ta fram alltifrån banners och nativeannonser till nyhetsbrev och integrationslösningar. 

Samarbetena säljs primärt genom personlig försäljning, men på flertalet av våra sajter kan man även köpa programmatiskt via det som kallas private deals eller real time bidding (RTB). Våra mediekanaler är ofta störst inom sin nisch och våra medieägare brinner för att hjälpa sin målgrupp. Korta ledtider och transparens är viktigt för oss.

Spela videoklipp

Här kan du läsa om våra tjänster

Vad kan vi erbjuda dig?

icon

Strategi/Planering

Vi hjälper till med att utveckla er affär.

icon

Operativ försäljning

Vi tar kontakt med kunderna och säljer in samarbeten, integrationer, displayannonsering samt event/möten.

icon

Traffic/Annonshantering

Vi fixar den tekniska setupen och det löpande arbetet med att sköta kampanjerna. Oftast krävs det bara en mindre insats med att lägga in våra taggar på er sajt, så är vi igång och rullar.

icon

Programmatiskt/RTB

Försäljning av ledig annonsyta i realtid via annonsbörser baserat på besökarens cookies. Vi jobbar främst med deals och ger er annonsör möjligheten till ''first look''.

icon

Fakturering/Administration

Vi kan sköta all administration och fakturering ut mot kunderna. På så sätt får ni mer tid att fokusera på er kärnaffär.

icon

Annonsproduktion

Vi kan, inhouse, hjälpa till att producera banners och annonslösningar för kunder och uppdragsgivare.

Om ProAd Sweden AB

Interactive Advertising Bureau

ProAd Sweden AB är medlemmar i IAB, Interactive Advertising Bureau – världens ledande branchorganisation för digital och interaktiv marknadsföring och är certifierade enligt deras Gold Standard. Läs mer om det här. 

Vi har fått förtroendet av några av Sveriges största sajter att hjälpa deras annonsörer att nå en nischad målgrupp med specifikt intresse eller behov. Här kan du läsa mer influencer marketing. 

Möt några av våra samarbetspartners

Klicka på en logga för att läsa mer om våra uppdrag med profilerRedo att ta steget?

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Håll dig uppdaterad!

Håll koll på det senaste inom sociala medier och influencer marketing genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev!