Vi förverkligar din vision

Vi brinner för det digitala mötet

ProAd är ett externt säljbolag inom annonsförsäljning som primärt arbetar med digitala medier. 

ProAd säljer enbart annonser för utvalda uppdragsgivare där vi jobbar med långsiktighet och deras vision i fokus. Vi är säljbolaget där du som annonsör kan köpa annonsytor på utvalda nischmedier och nå målgrupper med specifika intressen.

Gold Standard

ProAd Sweden AB är medlemmar i IAB, Interactive Advertising Bureau – världens ledande branchorganisation för digital och interaktiv marknadsföring och är certifierade enligt deras Gold Standard. Läs mer om det här.

Influencer marketing

Vi har fått förtroendet av några av Sveriges största sajter att hjälpa deras annonsörer att nå en nischad målgrupp med specifikt intresse eller behov. Här kan du läsa mer influencer marketing.

vi är ProAd!

Vi strävar alltid efter goda och långsiktiga kundrelationer till våra annonsköpare. 

Hur annonsen ser ut eller hur den köps beror på annonsörens preferens, men vi är experter på våra medier och vår försäljning består ofta i att ge annonsören goda råd kring hur man bäst når målgruppen på den utvalda sajten.

Välkommen till oss!

Oavsett om annonslösningen är teknikfokuserad och du som annonsör vill jobba med programmatic-lösningar (private deals eller RTB).

Ser du hellre köper traditionell display och vill bygga en långsiktig relation med din målgrupp genom en integration eller nativelösning så kan vi leverera.

Vi hjälper dig

Lyckas med annonsering

Våra sajter hjälper dig att exempelvis springa ditt första marathon, att köpa rätt bil eller att lyckas med renoveringen och husköpet.

För att vi ska lyckas med att hjälpa våra medier krävs att vi förstår annonsören. Därför tar vår annonslösning, som ibland kräver produkt- och affärsutveckling, alltid annonsköparens behov som utgångspunkt.

Räkna med oss

Våra lösningar

Våra annonslösningar kan vara bannerannonser, onlinevideo, nativeannonsering, integrationer, nyhetsbrev eller partnerskap.

Annonserna säljs primärt genom personlig försäljning men på flertalet av våra sajter kan man även köpa programmatiskt via private deals eller real time bidding (RTB).

Våra mediekanaler är ofta störst inom sin nisch och våra medieägare brinner för att hjälpa sin målgrupp. ProAd är mycket stolta över att få vara en del av detta. 

Möt några av våra partners

Klicka på en logga för att läsa mer om våra uppdrag med profiler

Här kan du läsa om våra tjänster

Vill du synas i någon av dessa kanaler?

Vi skapar en strategisk lösning anpassad för dina behov.

Strategi/Planering

Vi hjälper till med att utveckla er affär.

Operativ försäljning

Vi tar kontakt med kunderna och säljer in samarbeten, integrationer, displayannonsering samt event/möten.

Traffic/Annonshantering

Vi fixar den tekniska setupen och det löpande arbetet med att sköta kampanjerna. Oftast krävs det bara en mindre insats med att lägga in våra taggar på er sajt, så är vi igång och rullar.

Programmatiskt/RTB

Försäljning av ledig annonsyta i realtid via annonsbörser baserat på besökarens cookies. Vi jobbar främst med deals och ger er annonsör möjligheten till ''first look''.

Fakturering/Administration

Vi kan sköta all administration och fakturering ut mot kunderna. På så sätt får ni mer tid att fokusera på er kärnaffär.

Annonsproduktion

Vi kan, inhouse, hjälpa till att producera banners och annonslösningar för kunder och uppdragsgivare.


Redo att ta steget?

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!