Nytt utseende på blogg

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Ny design på bloggen Underbara Clara

Bloggen Underbaraclara såg dagens ljus för fjorton år sedan och för fyra år sedan flyttade Clara Lidström sin blogg till egen plattform. Nu har bloggen fått ett nytt utseende. Lanseringen skedde den 18 september och har förutom ny huvudbanner av illustratören Frida Hammar och nytt format även nya funktioner. Sökfunktionerna har förenklats med 12 kategorier istället för 40 som tidigare. Besökarna kan söka i innehållsarkivet och i kalenderarkivet och recepten är omarbetade för att som Clara skriver i ett blogginlägg vara enklare och mer pedagogiska. Dessutom är den nya sajten bättre anpassad till läsande från telefonen.
Jag har en stor och trogen följarskara och ser hur den ständigt växer. Och jag känner att jag med den här satsningen vill tillgängliggöra allt härligt material som faktiskt finns i mitt arkiv och ge dem en större läsupplevelse, säger Clara Lidström

En annan nyhet är Överraska mig-knappen som besökarna hittar i menyraden. Där finns de där mest udda gamla pärlorna från ett fjorton år långt bloggarkiv.

– Efter så många år i bloggvärlden hinner man avhandla högt och lågt och jag tycker gott att jag kan bjuda läsarna både på okända pärlor och riktiga skämskudde-moments, fortsätter Clara.

Den positiva responsen från Claras läsare har inte låtit vänta på sig. Knappt en vecka efter lanseringen hade blogginlägget om den nya layouten fått närmare 100 kommentarer.
Här är ett axplock:
”Så roligt, och snygg layout! “Överraska-mig knappen” ska jag genast testa.”

”Wow! Så snyggt! Gillar sökfunktionen jag saknade på förra och kul med nya “överraska mig-knappen”, ska genast kolla in den! Lyxigt med tillputsade recept, de kollar jag ofta när jag behöver inspiration. Väldigt bra att ni sparade “pushgrejerna” för gamla inlägg mellan nya inläggen, de är uppskattade! Tycker ni ska vara riktigt stolta över det här! 😊

”Wow, vad kul! Jag känner mig utvald som läsare när jag får komma hit till ditt universum, haha! Grattis till smarta genomtänkta idéer, och dina duktiga medarbetare! 😉 Jag tror du (återigen) ligger i framkant här när du bygger ditt varumärke på detta sätt 👌 Så roligt att få följa.”

”Den nya designen är fantastiskt fin! Gillade visserligen den gamla också men detta är ju 2.0! Bannern är underbar och den ger mig lite Mandelmanns-vibbar stilmässigt. Ska absolut använda mig av överraska mig-knappen, det är verkligen genialiskt att låta gammalt material bli så tillgängligt, det gör att det känns mer som ett magasin än en blogg. Tack för att du fortsätter utvecklas och gör detta till en plats man alltid vill besöka!”

Besök Underbara Clara här.

Utforska mer

influencer marketing roi
INFLUENCER MARKETING

Influencer marketing ROI

Allt fler upptäcker fördelarna med influencer marketing och många använder sig numer av det som en naturlig del av sina marknadsföringskampanjer. Många är däremot fortfarande


Vill du boosta ditt företag?

Skriv en rad så hör vi av oss