Influencer prisad på gala

Zeina Mourtada, som driver Zeinas Kitchen, på Stellagalan i Stockholm som arrangerades under måndagen den 21 september

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Zeina Mourtada årets Stellamedia 2020

Zeina Mourtada, en av våra influencers som driver bloggen och Instagramkontot Zeinas Kitchen, tog hem priset Stellamedia när Stellagalan arrangerades i Stockholm under måndagen den 21 september.
Juryns motivering lyder:
”Den stora charmen, en rejäl knippa matglädje samt en verklig förståelse för vad den vanliga hemmakocken klarar har hon blivit en av Sveriges mest älskade matprofiler. I den smakrika och färgglada matvärld som hon presenterar finns inga gränser. Vår vinnare har brutit ny mark och bjuder på allt från svensk husmanskost till smakrika rätter från hela världen i blogg, kokböcker, tidningsreportage och på teve.”

– Jag är otroligt tacksam och glad över priset. Jag brinner för mitt jobb och lägger ner oerhört mycket tid på allt jag gör. Att få en så fin bekräftelse känns fantastiskt, säger Zeina Mourtada.

Stellagalan startade för fyra år sedan och vill lyfta ”de mest framstående kvinnorna inom svensk gastronomi”.
– Vi tycker det är viktigare än någonsin att lyfta de kvinnliga stjärnorna i branschen detta år, säger Anette Rosvall, Stellagalans talesperson, i ett pressmeddelande. När vi i somras tog tempen på jämställdheten inom gastronomin blev det tydligt att vi behöver fortsätta kämpa för att kvinnor ska få plats.

Se hela galan i efterhand här

Utforska mer

DIGITAL MARKNADSFÖRING

Så lyckas du med din influencer marketing-kampanj!

Att starta ett samarbete på rätt sätt från början kan vara avgörande för en lyckad influencer marketing-kampanj. Du vill vara säker på att samarbetet blir så bra som möjligt med influencern. Börja

INFLUENCER MARKETING

Trender för sociala medier – Har du koll?

Att pandemin har påverkat många trender för sociala medier har vi kunnat se på flera håll. Allt fler ägnade sig förra året åt aktiviteter online – jobbmöten, AW:s,


Vill du boosta ditt företag?

Skriv en rad så hör vi av oss