Stort tack till våra kära IM EXPO:are!

Vi i teamet vill ta tillfället i akt att personligen tacka just dig för ditt deltagande av IM EXPO 2023. Utan dig hade denna dag inte varit möjlig, och den hade definitivt inte varit så fantastisk som den blev! För oss var detta en oförglömlig upplevelse som vi kommer att bära med oss länge. 🌟

Vi hoppas att du är lika entusiastisk som vi är och redan nu bokar in IM EXPO 2024 i din kalender som kan komma att bli redan till våren! 🤗

Är du intresserad av att medverka som deltagare, talare, utställare eller partner? Kontakta oss på im-expo@proad.se 

 

Spela videoklipp

RÖSTER OM IM EXPO 2023!

”Det var helt fantastiskt och de moderatorerna ni valt var riktiga stjärnor! Tack så mycket för att jag fick föreläsa hos er, hoppas ni är lika nöjda som jag är.

/Frida Boisen

“TUSEN tack till er – så otroligt proffsigt uppstyrt!” 

/Natalie Tideström Heidmark, Co-founder Team5pm Nordics

”IM EXPO 2023 var en dag fylld av inspiration, insikter och möten. Vi är så tacksamma för möjligheten att få vara med och vi tackar ProAd och IM EXPO för att de ordnade ett evenemang som överträffade alla förväntningar.”

/Qvickly

”Tack för en otroligt givande dag igår. Vi har båda varit på ett gäng olika konferenser, men vill verkligen berömma er för både innehåll och arrangemang runt omkring – proffsigt, genomtänkt och lärorikt. Bra jobbat!”

/Amanda Bukowski & Uchenna Okolo, ADOORE

Är du intresserad av att delta som partner? Kontakta oss på im-expo@proad.se

Håll dig uppdaterad!

Håll koll på det senaste inom sociala medier och influencer marketing genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev!