Ny layout på flera bloggar

Sajten Fixa Själv, som drivs av Vivi Wallin, har fått en ny layout. Det är den senaste i en rad av bloggar som fått ett nytt utseende.

– I ett tätt samarbete med våra publicister och vår utvecklarbyrå så genomför vi nu makeover i olika grader på deras hemsidor/bloggar. I takt med att våra duktiga publicisters läsarantal hela tiden ökar, så ställs också större krav på funktionalitet och design för att ge sömlösa och givande läsarupplevelser till användarna. Våra profiler är otroligt duktiga på att skapa content och nyutvecklingen av deras hemsidor gör att de kan få upp nya funktioner som förenklar interaktiviteten med läsarna. Både grafisk profil, sökfunktioner, receptförslagsgeneratorer och mycket annat har gjorts om och anpassats till profilernas tonalitet och följarbas, säger Simon Bartosz som är Programmatic Sales Manager på ProAd Sweden AB.

Tidigare har vi även uppmärksammat den nya layouten på Underbara Clara och Lindas Bakskola, My Kitchen Stories samt Jennys Rum & Spis har också fått nya utseenden.

Välkommen in och botanisera bland design, inredning, mat, recept, bakning & livstil!

ProAd Sweden Vi brinner för det digitala mötet.
Vi finns här för att hjälpa dig. Bara fyll i och skicka så återkopplar vi så snart vi bara kan.
Skicka