3 nya influencers – Välkomna till ProAd!

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email
Det är med stor glädje som ProAd välkomnar Leif Mannerström, Trendenser och Filip Poon till sin stab av influencers!
Vi på ProAd är jätteglada för att få representera tre så spännande och olika influencers. De är inte bara otroligt omtyckta inom sina segment utan även otroliga personer. Vi ser mycket fram emot dessa samarbeten, säger Magnus Noord, VD.

Leif Mannerström

Behövs ens en introduktion? Matlegenden Leif Mannerström är en av Sveriges främsta och mest omtyckta kockar och krögare genom tiderna. Vid 80 års ålder är han fortfarande högst aktuell och syns både i populära tv-program, i bokhyllor och på butikshyllor runt om i landet.
Nu påbörjar Leif ytterligare ett spännande kapitel med en egen matkanal på Youtube! ProAd kommer att följa med under Leifs resa på Youtube och ta hand om alla samarbeten i hans kanal, både i form av sponsring och i form av ambassadörskap.

- Det ska bli fantastiskt spännande att få se Leif i detta nya format, där han kan fortsätta att inspirera och dela med sig av sin unika kunskap och erfarenhet till en bred massa människor, säger Magnus.

Trendenser

Trendenser är Nordens största inredningsblogg, och en av Sveriges äldsta och mest lästa bloggar inom inredning och design. Personen bakom Trendenser är Frida Ramstedt som förutom att driva Trendenser, föreläser och skriver bästsäljande böcker inom hem och inredning.  
Frida grundade Trendenser för hela 15 år sedan och är fortfarande lika aktiv med dagliga uppdateringar som berör inredning och design – allt ifrån nyheter och trendrapporter, till inspiration och kreativa DIY-projekt. 
Fridas öga för detaljer och imponerande kunskap om inredning, har gett henne en lojal läsarkrets som år efter år fortsätter att vända sig till hennes för trendspaningar och inspiration till hemmet.

Filip Poon

Filip Poon är den sprudlande matinspiratören som sprider matglädje till 119k prenumeranter på sin Youtube-kanal. Ord som “en av de bästa jag någonsin sett i Sveriges Mästerkock” har yttrats om Filip och det var inte vi som sa det – det var faktiskt Leif Mannerström.
När Filip deltog i Sveriges Mästerkock 2015 blev han snabbt en favorit hos både juryn och svenska folket. Idag har Filip flyttat från tv-rutan till sin egen matkanal på Youtube. Där vill han skapa ett öppet och inspirerande mat-community tillsammans med sina tittare, och inspirera andra till att vara mer kreativa i köket. Genom sitt samarbete med ProAd hoppas FIlip kunna utöka sitt nätverk och fortsätta att bygga sitt community.

- Utöver att skapa samarbeten tror jag att ProAd kan hjälpa mig att nå ut till fler folk och nätverka, vilket jag tror är väldigt bra, säger Filip Poon.

Är du och ditt företag intresserade av att samarbeta med Leif, Filip, Frida eller någon annan av ProAds influencers?

Kolla in ProAds 32 influencers här, och ring eller skriv till oss så pratar vi mer!

Utforska mer

DIGITAL MARKNADSFÖRING

Så lyckas du med din influencer marketing-kampanj!

Att starta ett samarbete på rätt sätt från början kan vara avgörande för en lyckad influencer marketing-kampanj. Du vill vara säker på att samarbetet blir så bra som möjligt med influencern. Börja

INFLUENCER MARKETING

Trender för sociala medier – Har du koll?

Att pandemin har påverkat många trender för sociala medier har vi kunnat se på flera håll. Allt fler ägnade sig förra året åt aktiviteter online – jobbmöten, AW:s,


Vill du boosta ditt företag?

Skriv en rad så hör vi av oss