Ny layout på flera bloggar

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Sajten Fixa Själv, som drivs av Vivi Wallin, har fått en ny layout. Det är den senaste i en rad av bloggar som fått ett nytt utseende.

– I ett tätt samarbete med våra publicister och vår utvecklarbyrå så genomför vi nu makeover i olika grader på deras hemsidor/bloggar. I takt med att våra duktiga publicisters läsarantal hela tiden ökar, så ställs också större krav på funktionalitet och design för att ge sömlösa och givande läsarupplevelser till användarna. Våra profiler är otroligt duktiga på att skapa content och nyutvecklingen av deras hemsidor gör att de kan få upp nya funktioner som förenklar interaktiviteten med läsarna. Både grafisk profil, sökfunktioner, receptförslagsgeneratorer och mycket annat har gjorts om och anpassats till profilernas tonalitet och följarbas, säger Simon Bartosz som är Programmatic Sales Manager på ProAd Sweden AB.

Tidigare har vi även uppmärksammat den nya layouten på Underbara Clara och Lindas Bakskola, My Kitchen Stories samt Jennys Rum & Spis har också fått nya utseenden.

Välkommen in och botanisera bland design, inredning, mat, recept, bakning & livstil!

Utforska mer

DIGITAL MARKNADSFÖRING

Så lyckas du med din influencer marketing-kampanj!

Att starta ett samarbete på rätt sätt från början kan vara avgörande för en lyckad influencer marketing-kampanj. Du vill vara säker på att samarbetet blir så bra som möjligt med influencern. Börja

INFLUENCER MARKETING

Trender för sociala medier – Har du koll?

Att pandemin har påverkat många trender för sociala medier har vi kunnat se på flera håll. Allt fler ägnade sig förra året åt aktiviteter online – jobbmöten, AW:s,


Vill du boosta ditt företag?

Skriv en rad så hör vi av oss