Vi välkomnar våra senaste profiler till ProAd!

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Vi välkomnar officiellt våra 4 senaste profiler till ProAd!
Sarah Tjulander med det typiska vardagslivet med sin småbarnsfamilj i Stockholm,
 Ellinor Bjurström som vill inspirera folk att våga vara sig själva genom sitt familjeliv, Johanna Öholm med sina sociala medier fylld av skönhet, kläder, resor med mera och Nina Hermansen som på sina plattformar visar välsmakande och enkla mat- och bakrecept med det där lilla extra.

Varmt välkomna till oss! 🌟

Sarah Tjulander

Sarah Tjulander delar med sig av hur livet ser ut med småbarn i Stockholm på sina sociala medieplattformar. Samtidigt som man får följa ett typiskt vardagsliv så visar hon även hur man ser till att behålla en guldkant i tillvaron. 

Ellinor Bjurström

Ellinor Bjurström startade sin resa som influencer med sin medverkan i TV år 2014. Hon fick hela Sveriges uppmärksamhet när hon visade upp sin sjukdom, psoriasis, vilket även blev starten för vem hon är idag där hennes mål är att inspirera folk att våga vara sig själva.

Johanna Öholm

Johanna Öholm visar sitt liv helt ofiltrerat genom sina sociala medieplattformar. Hon visar allt från skönhet och kläder till resor och mycket mer. Tanken med hennes sociala medier är att hennes följaren ska kunna se henne som en kompis.

Nina Hermansen

Nina Hermansen driver sedan 2003 en av Sveriges största bloggar. Bloggen är fylld av enkla välsmakande mat- och bakrecept med det där lilla extra och har blivit ett omtyckt tillhåll för den vanliga människan som vill äta gott. 

Hör av dig till oss om du vill veta mer om våra profiler! Eller kika runt på vår hemsida för mer info!

Utforska mer

#ProAd News

Vi välkomnar våra senaste profiler till ProAd!

Vi välkomnar officiellt våra 4 senaste profiler till ProAd! Sarah Tjulander med det typiska vardagslivet med sin småbarnsfamilj i Stockholm, Ellinor Bjurström som vill inspirera folk

#ProAd News

Inspirationsdagarna 2024✨

ProAds inspirationsdagar har nått sitt slut och oj, vilka två otroliga dagar det var! Dagarna var fyllda med grymma föreläsare, härliga mingel med alla närvarande


Vill du boosta ditt företag?

Skriv en rad så hör vi av oss!

Håll dig uppdaterad!

Håll koll på det senaste inom sociala medier och influencer marketing genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev!