Välkommen Fortnite Farmor!

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Vi välkomnar officiellt Fortnite Farmor till ProAd-familjen! 
Varmt välkommen till oss! 🌟

Fortnite Farmor

Susanne Karlson, även känd som Fortnite Farmor, är pensionär och sysslar med många olika saker. Det som dock särskiljer denna farmorn från andra är att hon streamar regelbundet 5 dagar i veckan på sin Twitch-kanal. Hon är idag en av världens äldsta Fortnite-spelare. Genom sitt engagemang och positiva attityd har hon skapat en inspirerande gemenskap där alla känner sig värdefulla och accepterande precis som de är. Genom att sprida glädje och uppmuntra till en hälsosam balans i livet visar hon att ålder och bakgrund inte ska hindra oss från att följa våra passioner och uppnå våra mål. 

Fortnite Farmor visar oss att spelvärlden inte bara handlar om att vinna eller förlora, utan om att skapa en plats där vi kan vara oss själva och njuta av gemenskapen.  

 

Fortnite Farmors mål är att sprida glädje till alla, oavsett ålder, funktions-variationer med mera.  Ett av Fortnite Farmors motton är: Tillsammans blir vi starka och kan hjälpa varandra. Vi fins där för varandra, allihopa! 

 

Hör av dig till oss om du vill veta mer om våra profiler! Eller kika runt på vår hemsida för mer info!

Utforska mer

#ProAd News

Vi välkomnar våra senaste profiler till ProAd!

Vi välkomnar officiellt våra 4 senaste profiler till ProAd! Sarah Tjulander med det typiska vardagslivet med sin småbarnsfamilj i Stockholm, Ellinor Bjurström som vill inspirera folk

#ProAd News

Inspirationsdagarna 2024✨

ProAds inspirationsdagar har nått sitt slut och oj, vilka två otroliga dagar det var! Dagarna var fyllda med grymma föreläsare, härliga mingel med alla närvarande


Vill du boosta ditt företag?

Skriv en rad så hör vi av oss!

Håll dig uppdaterad!

Håll koll på det senaste inom sociala medier och influencer marketing genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev!