Vi välkomnar våra senaste lifestyle-profiler till ProAd!

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Vi välkomnar officiellt våra 5 senaste lifestyle-profiler till ProAd! Jannice Stenberg med sin familj och frisörsalong i fokus, Ekotipset med sina enkla tips för en mer miljövänlig vardag, Henrik Wahlström med sitt roliga innehåll blandat med allvarliga ämnen, Ida Nordfors där man får följa hennes liv rätt upp och ner och Tips&Trix med sina snabba, smarta samt enkla tips. 

Varmt välkomna till oss! 🌟

Jannice Stenberg

Jannice Stenberg startade sin resa som influencer när hon började lägga upp bilder och videos på sina kunder, och idag driver hon även sin egna frisörsalong. Hon beskriver sina följare som väldigt hängivna och peppade samt att några till och med driver fankonton.

 

Ekotipset

Ellinor Sirén sprider roliga eko-hacks, goda vegorecept, tipsar omkologiska produkter och tjänster samt husmorstips flera dagar i veckan. Hon älskar enkla tips för en mer miljövänlig vardag och tror på positiv inspiration snarare än pekpinnar samt tycker att alla steg åt rätt håll är bra – även små.

 

Henrik Wahlström

Att nå fram till folk med olika budskap med hjälp av humor är det Henrik Wahlström gjort sig en karriär inom. Henrik skapar roligt innehåll blandat med allvarliga ämnen med stort fokusområde på psykisk hälsa.

Ida Nordfors

Ida Nordfors följare får följa med i hennes liv rätt upp och ner, i med och motgång. Hon delar med sig av sin vardag som liknar de flesta andras och pratar gärna öppet om hur hon känner och tänker på sitt Instagram-konto.

Tips & Trix

Louise Scott driver kontot Tips & Trix och beskriver sig som en glad, påhittig, nyfiken och positiv tjej med noll tålamod, vilket speglar av sig i tipsen hon delar. På hennes kanaler vill Louise att det ska finnas snabba, roliga, smarta och enkla tips som passar alla oavsett ålder, kön, intressen och livssituation.

Hör av dig till oss om du vill veta mer om våra profiler! Eller kika runt på vår hemsida för mer info!

Utforska mer

#ProAd News

Vi välkomnar våra senaste profiler till ProAd!

Vi välkomnar officiellt våra 4 senaste profiler till ProAd! Sarah Tjulander med det typiska vardagslivet med sin småbarnsfamilj i Stockholm, Ellinor Bjurström som vill inspirera folk

#ProAd News

Inspirationsdagarna 2024✨

ProAds inspirationsdagar har nått sitt slut och oj, vilka två otroliga dagar det var! Dagarna var fyllda med grymma föreläsare, härliga mingel med alla närvarande


Vill du boosta ditt företag?

Skriv en rad så hör vi av oss!

Håll dig uppdaterad!

Håll koll på det senaste inom sociala medier och influencer marketing genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev!