IM EXPO 2023 – YOUR MONEY MAKER!!!

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Har ni missat nyheterna om vårt event den 31 augusti 2023: IM EXPO? TA CHANSEN att bli inspirerad under en heldag och hålla dig uppdaterad inom influencer marketing, samtidigt som du får möjlighet att knyta kontakter med andra i branschen.

Kom & lär dig om influencer marketing av våra fantastiska talare & utställare som delar med sig av kunskap, erfarenhet & verktyg som kan ge dig det DU behöver för att starta eller utveckla din influencer marknadsstrategi. Våra talare kommer bidra med detta genom konkreta kundcase & erfarenheter i form av paneldebatter, diskussioner & föreläsningar. 

Kolla upp agendan för att få veta mer om denna spektakulära dag!

Apropå våra talare, har ni sett vilka fantastiska talare vi har redo för årets hetaste event? 

Petra Tungården & Amanda Bukowski

Först ut kan vi stolt presentera grundaren till ADOORE – Petra Tungården som sedan 2004 driver en av Sveriges största bloggar. Petra saknade ett varumärke som var helt fokuserat på plagg med den kvinnliga siluetten i åtanke & skapade därför ADOORE. 

Vi träffar även Amanda Bukowski som precis tog över rodret som VD för ADOORE. Hon har en lång erfarenhet från konsumentmarknaden & kommer bland annat dessförinnan från rollen som Global Head of Marketing & Communication på H&M Beauty.

Idag finns ADOORE tillgängligt över hela Europa & USA med uppdraget att få kvinnor att känna sin som den bästa versionen av sig själva. Tänk att få chansen att lyssna på denna superduo! Köp din biljett idag! 

Caroline Farberger

Nästa talare vi stolt kan presentera är Caroline Farberger. Caroline är partner & ordförande för investmentbolaget Wellstreet. Med en lång & framgångsrik karriär bakom sig inom finansbranschen har hon dessutom ett unikt perspektiv av att ha varit VD som både man & kvinna. Att våga tro på sig själv & andra är en viktigt mening & område som berör samt något vi kommer få ta del av i Carolines tal. Inte vill du väll missa denna troliga talare?  Köp därför biljett för att få chansen att höra Carolines tal! 

Inte tillräckligt övertygad ännu? Läs om våra fantastiska moderatorer som kommer leda er genom denna dag! 

Carin da Silva & Vivvi Wallin

Hur stolta tror ni inte vi är över att få presentera årets moderatorer till eventet? Carin da Silva är tillbaka i år med sällskap av ingen mindre än hennes bästa vän & kollega på Våra Sanningar podden, Vivi Wallin! Förra året fick Carin hela publiken att dansa! Vad kommer då denna superduo bjuda på & lyckas åstadkomma med i år? 

Varför inte ta reda på det genom att köpa en biljett

Och om inte detta var tillräckligt så kommer ni även kunna få chansen att lyssna på Meta, Snapchat, Cosori, Matinbum & många, många fler! Kika förbi vår hemsida för att inte missa erbjudanden! Vi släppet även våra talare löpande…

Vi ser fram emot att träffa er i sommar! För mer information besök IM EXPO hemsida.

Hör av dig till oss om du vill veta mer! Eller kika runt på vår hemsida: https://proad.se/  

Utforska mer

#ProAd News

Vi välkomnar våra senaste profiler till ProAd!

Vi välkomnar officiellt våra 4 senaste profiler till ProAd! Sarah Tjulander med det typiska vardagslivet med sin småbarnsfamilj i Stockholm, Ellinor Bjurström som vill inspirera folk

#ProAd News

Inspirationsdagarna 2024✨

ProAds inspirationsdagar har nått sitt slut och oj, vilka två otroliga dagar det var! Dagarna var fyllda med grymma föreläsare, härliga mingel med alla närvarande


Vill du boosta ditt företag?

Skriv en rad så hör vi av oss!

Håll dig uppdaterad!

Håll koll på det senaste inom sociala medier och influencer marketing genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev!