Välkomna Yumi & Tomu till ProAd!

Yumi-Tomu

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Vi är så glada att få två av Sveriges största YouTube-stjärnor under vårt paraply. De sprider glädje till en halv miljon barn och de blir igenkända av såväl barn som föräldrar. 

Yumi & Tomu

Tillsammans bildar de duon Yumi & Tomu. Det var när duon flyttade till Japan för att studera som de fick mer tid för att vara kreativa, och när de flyttade hem till Sverige igen efter ett år blev de igenkända överallt. Idag skapar de videor där de bland annat busar med varandra, reagerar på saker och visar vad som händer i livet. De har även börjat göra lite musik och visar hur otroligt talangfulla de är. 

Yumi

Yumi

På YouTube har Yumi en livsstilsrelaterad kanal och en spelkanal, och sammanlagt har hon över 300 000 prenumeranter. På kanalerna underhåller hon barn genom att spela Roblox och Sims, samt videor om hur de kan hantera olydiga föräldrar. Det är svårt att inte kolla på Yumis roliga videor och vi förstår varför så många barn är besatta. 

Läs mer om Yumi här!

Tomu

Tomu har två YouTube-kanaler med närmare 400 000 prenumeranter sammanlagt. Innehållet riktas mot en yngre publik, vilket gör att Tomu sprider glädje till nästan en halv miljon barn. Det tycker vi är helt fantastiskt och imponerande! 

Läs mer om Tomu här!

Tomu

Vill du komma i kontakt med någon av våra säljare? Hör gärna av dig till oss på info@proad.se

Utforska mer

#ProAd News

Vi välkomnar våra senaste profiler till ProAd!

Vi välkomnar officiellt våra 4 senaste profiler till ProAd! Sarah Tjulander med det typiska vardagslivet med sin småbarnsfamilj i Stockholm, Ellinor Bjurström som vill inspirera folk

#ProAd News

Inspirationsdagarna 2024✨

ProAds inspirationsdagar har nått sitt slut och oj, vilka två otroliga dagar det var! Dagarna var fyllda med grymma föreläsare, härliga mingel med alla närvarande


Vill du boosta ditt företag?

Skriv en rad så hör vi av oss!

Håll dig uppdaterad!

Håll koll på det senaste inom sociala medier och influencer marketing genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev!