Vi söker VD med stor affärsförståelse och förmåga att se individer

Proad digital marketing

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Om dig

Vi växer så det knakar och när vi nu tar nästa steg söker vi Sveriges vassaste VD. Vi bad våra medarbetare beskriva sin framtida ledare och fick följande: ”Det ska vara en empatisk människa som ser individen. Som fortsätter bygga på den gemenskap vi har och som verkligen vill utvecklas tillsammans med oss”. Detta måste du ha! Förutom det så ska du vara/kunna: – en duktig ledare med förmåga att utveckla andra – förstå vår affär och vara duktig på försäljning. Inte bara i teorin utan verkligen kunna sälja – vilja vara nära affären och inte sitta på nån hög häst – förstå kopplingen mellan insatser och resultat. Och kunna och våga förklara betydelsen av detta – förstå och till fullo köpa våra värderingar – förstå och vilja vara i en entreprenöriell organisation – våga ifrågasätta våra ”sanningar”

Dina arbetsuppgifter

Kan du mycket om digitala affärer, programmatiska annonsköp, native och content och influencers? Kan du dessutom komplettera med erfarenhet inom ledarskap och försäljning? Då kan du vara vår nya VD! Sälj handlar om siffror, om att nå kvantitativa mål och hela tiden arbeta med insatser. Men som VD hos oss är det viktigare att du ser personen bakom siffrorna. Vi bygger hela vår verksamhet genom att sätta människor i centrum. Våra medarbetare, våra uppdragsgivare och våra annonsörer. Människan först, sen siffrorna. Det är nyckeln till vår framgång. Vår VD ska vara van vid att stå i skuggan av andras framgång för vår VDs viktigaste ansvar är att se till att andra lyckas. Laget för jaget! Att du, tillsammans med vår ekonomiansvarige och ägare, hanterar tråkigare saker såsom säljplanering, ekonomi, budgetarbete, löner, styrelsearbete och allt annan administration tar vi för givet. Om du har allt vi beskriver ovan – skynda dig att skicka in ansökan till jobb@proad.se. Har du inte allt men är övertygad om att du ändå är rätt person – gör likadant!

Om ProAd

ProAd är en exklusiv agent som säljer reklamplats för några av Sveriges största sajter och influencers. Vi var en av pionjärerna när vi började sälja digitala annonsplatser 2006. Våra kunder är annonsköpare som vill synas i de medierna vi ansvarar för. Våra medier kan vara hemsidor, bloggar, Instagram-konton, Podcast, tidningar med mera. Vi är 12 tävlingsinriktade medarbetare som sitter i fantastiska lokaler centralt i Malmö.

Arbetsplats

Malmö

Kontaktpersoner

Michael Wictor, Partner
0707 – 36 71 74

Företagets adress

Norra Vallgatan 66 Malmoe

Sök jobbet senast 30 november 2017

Vi tillämpar löpande urval. Skicka din ansökan via mejl till: jobb@proad.se

Tjänsten är tillsatt.

Utforska mer


Vill du boosta ditt företag?

Skriv en rad så hör vi av oss!

Håll dig uppdaterad!

Håll koll på det senaste inom sociala medier och influencer marketing genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev!