Influencers

Take a break and read all about it

Matkoma

Matkomas största plattform är Youtube där dom skapar engagerande innehåll relaterat till Mat. Dom har ett stort inslag av humor in sina publiceringar.

Mycket handlar om hur mycket dom kan äta under vissa förusättningar. Kan dom äta upp allt i en någons kyl, äta allt på en mack?
MÅLGRUPP: Män 69% Kvinnor 31%
ÅLDER: 50% är 25-34 år
ORT: Stockholm 9%

Kevzter

. Kevin ”Kevzter” Sundqvist började streama på twitch i Januari 2018 och blev sedan twitchpartner på 6 veckor (svenskt rekord), började tidigt efter detta även med youtube och är i dagsläget en av Sveriges största spelkreatörer på samtliga plattformer!
700-1,000,000 visningar per månad på youtube, 250-400,000 visningar per månad på twitch. Live streamar och laddar upp youtube videos i princip varje dag.
83% män, 17% Kvinnor
Majoriten av tittarna är mellan 8-25 år gamla (Youtubes ålder blir inte rätt)

Leif Mannerström

Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar genom tiderna. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. Vid 80 års ålder toppar han sin långa karriär med tv-program, prisbelönta böcker, såser och egendesignade husgeråd. Under våren 2019 lanserades det franska vinet ”Mannerström” som hyllats av gastronomi-Sverige. Leif är ingen matsnobb, men kompromissar aldrig med kvaliteten. 
Leif Mannerström har ungefär 6 miljoner visningar på sina YouTube videos totalt
MÅLGRUPP (Instagram):
KÖN: Kvinnor 61% män 39%
ÅLDER: 50% – 45 – 44 år
LAND: Sverige 97%:

Andrea Norrman

Andrea är 24 år och bor i Nacka tillsammans med sin sambo Linus, dottern Belle (född 2017) och sonen Louie (född 2019). Hon har alltid haft ett intresse för att skriva och när hennes kanaler började växa 2017, så blev det snabbt klart att hennes följare älskar hennes ärlighet och transparens. Andrea kombinerar dagligen lätta och glada inlägg med djupare och ärliga ämnen. Hon har nära till sina känslor och vågar dela det med sina följare, de uppskattar när hon delar med sig av det.
MÅLGRUPP (Instagram):
KÖN: Kvinnor 88% män 12%
ÅLDER: 45% – 25 – 34 år
LAND: Sverige 84%:
STAD: Stockholm 11%

Filip Poon

När Filip deltog i Sveriges Mästerkock 2015 blev han inte bara en stor favorit hos tittarna, utan även hos juryn. En av hans rätter rörde juryn till tårar och jurymedlemmen Markus Aujalay erbjöd Filip jobb i direktsändning. Efter programmets slut började han att jobba på Markus restaurang Winterviken i Stockholm. Kort därefter blev Filip antagen till det regionala kocklaget Stockholm Culinary Team, ett lag som också tog guld i OS 2016. Idag frilansar Filip och driver den snabbt växande matkanalen Filip Poon på YouTube. Han är en matinspiratör av rang som brinner för att inspirera människor att bli mer kreativa i köket.
MÅLGRUPP (Instagram):
KÖN: Kvinnor 51% män 49%
ÅLDER: 37% – 25 – 34 år
LAND: Sverige 71%:
STAD: Stockholm 14%

Bara en kaka till

Helena Elm är personen bakom Bara en kaka till och bjuder på vardagsmat lagad på vettiga ingredienser blandas med recept på drinkar, desserter, bröd och kakor där de vegetariska vardagsrecepten har stigit i popularitet de senaste åren.
Vardagsrecepten är så enkla att alla kan klara av dem, och tillräckligt festliga för att man med gott samvete ska kunna bjuda på dem en lördagskväll när man får gäster.
MÅLGRUPP (Instagram):
KÖN: Kvinnor 94% män 6%
ÅLDER: 55% – 35 – 54 år
LAND: Sverige 95%

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch