Nu är alla våra sajter på en & samma plats!

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Ja, ni läste rätt! Våra sajter är samlade på ett och samma ställe för att just ni ska kunna finna sajten som passar ert företag bäst! Kategorierna av sajter ni har att välja mellan är: Livsstil, Mat & Bakning, Nöje och Sport. När du klickar in på den hemsidan du finner intressant kommer du få information om själva hemsidan och även dess statistik följt av länkar till sidan. Möjligheterna är därför oändliga för att ert företag ska synas till rätt målgrupp på de rätta hemsidorna.

Klicka här för att komma till sidan!

Display + Influencer Marketing = En lyckad kombo

Display annonsering hjälper att rikta sig till en specifik målgrupp baserat på geografisk plats, demografi, beteende och intressen. Därigenom kan man nå ut till en bredare publik och öka varumärkesmedvetenheten. Genom att samarbeta med influencers som har följare som passar din målgrupp, kan du skapa en mer autentisk och trovärdig upplevelse som kan öka engagemang och försäljning. Kombinerar du dessa två kanaler kan du dra nytta av båda deras fördelar och skapa en mer heltäckande marknadsföringsstrategi. Detta kan i sin tur kan leda till ökad försäljning och lojalitet bland din målgrupp.

Vad är skillnaden på programmatisk annonsering, display och deals?

Programmatisk annonsering används för att automatisera köp och försäljning av digital annonsering i realtid. Det gör att annonsplatser kan köpas och säljas direkt genom en online marknadsplats (ad exchange).

 

Display-annonsering är en form av digital annonsering som använder bild, text och/eller video för att visa annonser på webbsidor. Dessa annonser kan visas på olika platser på en webbsida såsom header, footer eller i mitten av en sida. Display-annonsering kan köpas via en DSP (demand-side platform) eller direkt från en webbplats/nätverk som erbjuder den typen av annonsering.

 

Deals (programmatiska deals eller programmatiska garanterad annonsering) är en typ av programmatisk annonsering där annonsutrymme köps på förhand till ett fast pris. Detta skiljer sig från programmatisk annonsering där priset för annonsutrymme bestäms genom auktioner på ad exchanges. Deals används ofta av annonsörer som vill ha tillgång till premium-annonsutrymme på webbplatser eller när man vill ha en större grad av kontroll över var annonserna visas.

Vad är nyttan med programmatisk annonsering?

– Effektivitet. Programmatisk annonsering är mycket effektivare än manuell annonsering eftersom processen är automatiserad. Detta innebär att annonserna når målgruppen effektivt och på ett mer kostnadseffektivt sätt.

– Precision. Programmatisk annonsering gör det möjligt att nå en specifik målgrupp baserat på faktorer som demografi, intressen och beteende. Detta innebär att annonsörer kan visa annonser för personer som faktiskt är intresserade av deras produkt eller tjänst, vilket ökar chanserna för konvertering.

– Realtidsdata. Programmatisk annonsering ger realtidsdata som kan användas för att optimera annonseringens prestanda. Data såsom klickfrekvens, visningsfrekvens och konverteringsfrekvens kan användas för att göra justeringar i realtid och förbättra kampanjens resultat.

– Mångsidighet. Programmatisk annonsering kan användas för att nå många olika målgrupper på en mängd olika plattformar, inklusive webbsidor, sociala medier, mobilappar och video streamingtjänster.

 

– Skalbarhet. Programmatisk annonsering gör det möjligt att hantera stora kampanjer och annonseringsbudgetar på ett effektivt sätt, eftersom processen är automatiserad. Detta innebär att annonsörer kan nå ut till en stor publik utan att behöva lägga ned alltför mycket tid och resurser på att hantera kampanjen manuellt.

Klicka här för att komma till sidan!

Vill du synas med ditt annonsbudskap på våra sajter? Kontakta då:

sebastian lundin

Account Manager | Display and Programmatic
Tfn: +46 73-375 90 35 
Mejl: sebastian@proad.se

Utforska mer

#ProAd News

Vi välkomnar våra senaste profiler till ProAd!

Vi välkomnar officiellt våra 4 senaste profiler till ProAd! Sarah Tjulander med det typiska vardagslivet med sin småbarnsfamilj i Stockholm, Ellinor Bjurström som vill inspirera folk

#ProAd News

Inspirationsdagarna 2024✨

ProAds inspirationsdagar har nått sitt slut och oj, vilka två otroliga dagar det var! Dagarna var fyllda med grymma föreläsare, härliga mingel med alla närvarande


Vill du boosta ditt företag?

Skriv en rad så hör vi av oss!

Håll dig uppdaterad!

Håll koll på det senaste inom sociala medier och influencer marketing genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev!