Camilla Hamids nya bakprodukter skapade med kärlek

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Vi kan stolt presentera att Camilla Hamid äntligen har släppt sina bakprodukter: En bakdispenser & bakplåt/ugnsform med handtag! Dessa två produkter är gjorda med mycket tålamod och kärlek som Camilla hoppas alla kommer älska lika mycket som hon själv gör.  

Dispenser för bakning

Camilla var länge trött på dispensers i plast. Hon ville framförallt undvika att blanda plast med mat. Dessutom tenderade en dispenser i plast att smälta och var oftast i dålig kvalité. Andra dispensers som hon har använt sig av har också varit svåra att förvara någonstans.

Därför valde Camilla att äntligen skapa sin egna bakdispenser! Denna dispenser är i rostfritt stål med ett avtagbart valnötsfärgat trähandtag ingraverat Camilla Hamid. Det avtagbara handtaget gör det enklare att förvara och även möjligt att diska. Det tillkommer även en ställning som produkten kan vila/förvaras i. Camillas bakdispenser är enkel att använda och rymmer 600 ml, vilket gör den perfekt för hemmabruk! KÖP DEN IDAG!

Den har många användningsområden men för att nämna några så är den utmärkt att portionera ut smet till småkakor, kokhet knäck och få en jämn pannkakssmet med mera.

Tål maskindisk: Ja, med handtaget borttaget.

Kapacitet: 600 ml

Färg: Rostfritt stål med valnötsfärgat handtag.

Höjd: 17 cm i ställning

Material: Rostfritt stål

Vad väntar du på? KÖP DEN IDAG!

Bakplåt/ugnsform med handtag

Camilla märkte efter år av bakning och matlagning att plåtarna som hon använde inte gjorde jobbet som krävdes. Önskning om spikraka hörn var högt på listan och dessutom var det ofta svårt att få ut plåten ur ugnen utan något handtag.

Äntligen kan Camilla därför presentera sin egna bakplåt/ugnsform med spikraka hörn och med handtag!

Nu kan vi alla njuta av hela kakan utan att skära bort fula hörn! Det finns inget liknande på marknaden. Plåten är i storlek 30 x 40 cm i slitstarkt aluminium med graverat Camilla Hamid i botten. Plåten har raka, höga kanter med handtag på båda kortsidorna och ena långsidan. Handtagen gör det lättare att ta ut plåten ur ugnen på ett stadigt och smidigt sätt för att förhindra brännrisk och riskera att förstöra kakan. KÖP DEN IDAG!

Användningsområde: All typ av bakning/matlagning som kräver en långpanna eller bakplåt. Spikraka hörn och handtag i båda sidorna samt på ena långsidan, DET gör den här bakplåten till extra allt!

Tål maskindisk: Nej, endast handdisk och torka gärna torr direkt.

Storlek: 30×40 cm. Bredd: 30 cm, Längd: 40 cm, Höjd: 3,5 cm, Handtag: 2,5 cm ut från plåten.

Färg & Material: Silvrig & Aluminium med skyddande beläggning

Tillverkningsland: Sverige

Bra att tänka på: Undvik att baka med rabarber i formar av aluminium. På grund av att oxalsyran kan orsaka flammor. Undvik metallredskap i bakplåten, det vill säga använd gärna silikonredskap istället. Skär aldrig med kniv direkt i plåten, detta för att undvika onödiga repor. 

KÖP DEN IDAG!

Missa inte chansen att få stå i köket med dessa produkter av kvalitét och elegans! 

Klicka här för att få tag på produkterna!

Klicka här för att komma till Camillas blogg!

Hör av dig till oss för mer information!

 

Utforska mer

#ProAd News

Vi välkomnar våra senaste profiler till ProAd!

Vi välkomnar officiellt våra 4 senaste profiler till ProAd! Sarah Tjulander med det typiska vardagslivet med sin småbarnsfamilj i Stockholm, Ellinor Bjurström som vill inspirera folk

#ProAd News

Inspirationsdagarna 2024✨

ProAds inspirationsdagar har nått sitt slut och oj, vilka två otroliga dagar det var! Dagarna var fyllda med grymma föreläsare, härliga mingel med alla närvarande


Vill du boosta ditt företag?

Skriv en rad så hör vi av oss!

Håll dig uppdaterad!

Håll koll på det senaste inom sociala medier och influencer marketing genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev!