Vi välkomnar tre nya profiler till ProAd!

Tova, Linda, Matilda

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Vi välkomnar tre nya profiler till ProAd! Först ut är Linda-Marie Nilsson som genom sin Instagram delar med sig av sin vardag och innehåll med en kroppspositiv framtoning. Matilda är stjärnan bakom TikTok-kanalen Hallonett, där hon delar med sig av tips och tricks för en enklare vardag i hemmet. Sist men inte minst har vi Tova som vill inspirera andra till att baka mer via sin TikTok-kanal Tova Pernu. Varmt välkomna till oss!

Linda-Marie Nilsson

Linda-Marie Nilsson vill att alla som följer henne ska känna självkärlek, inkludering och massor av glädje. Hon är en influencer som brinner för att vi alla ser olika ut, men vi har precis samma rätt att dansa, skratta, hitta kläder i vår storlek, finna kärlek, synas på bild och leva livet fullt ut.

Läs mer om Linda-Marie här!

Linda-Marie

Hallonett

Matilda är en 22-åring mediastudent från Uddevalla som grundade sinkanal i syfte att göra vardagens sysslor mindre tråkiga.

Genom att visa upp hur ett stökigt hem blir rent, hoppas hon kunna motivera andra. I en medievärld fylld av perfektion, vill Matilda visa upp en bild av verkligheten.

Läs mer om Matilda här!

Hallonett

Tova Pernu

Tova Pernu, 22 år, älskar att baka och jobbar som bagare och konditor på heltid i ett litet surdegsbageri i Gävle. Hon beskriver sig som en väldigt glad och driven person som gillar att göra många saker samtidigt.

Läs mer om Tova här!

Tova-Pernu

Vill du komma i kontakt med någon av våra säljare? Mejla oss på info@proad.se 

Utforska mer

#ProAd News

Vi välkomnar våra senaste profiler till ProAd!

Vi välkomnar officiellt våra 4 senaste profiler till ProAd! Sarah Tjulander med det typiska vardagslivet med sin småbarnsfamilj i Stockholm, Ellinor Bjurström som vill inspirera folk

#ProAd News

Inspirationsdagarna 2024✨

ProAds inspirationsdagar har nått sitt slut och oj, vilka två otroliga dagar det var! Dagarna var fyllda med grymma föreläsare, härliga mingel med alla närvarande


Vill du boosta ditt företag?

Skriv en rad så hör vi av oss!

Håll dig uppdaterad!

Håll koll på det senaste inom sociala medier och influencer marketing genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev!