Vi söker Account Manager inom Influencer Marketing!

Account manager influencer marketing jobba på Proad

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

ProAd Account Manager Influencer Marketing

ProAd är en exklusiv agent som säljer reklamplats för några av Sveriges största sajter och influencers (bloggare). Vi var en av pionjärerna när vi började sälja digitala annonsplatser 2006. Våra kunder är annonsköpare som vill synas i de medierna vi ansvarar för.

Våra medier kan vara hemsidor, bloggar, Instagram-konton, Facebook, YouTube, Podcast, tidningar med mera. Vi på ProAd är övertygade om att trender och influenser skapas av människor, därför lägger vi hela
vårt hjärta och engagemang i att hjälpa företag med att stärka sitt varumärke samt lyfta fram sina produkter och tjänster. Till vår hjälp har vi några av Sveriges mest engagerande influencers och besökta webbplatser.

ProAd söker nu en Account Manager Influencer Marketing med placering på huvudkontoret i Malmö.

Om jobbet hos Proad

Våra kunder är mediebyråer, PR & kommunikationsbyråer eller företag som köper sin reklamplats själva. Med vissa annonsköpare jobbar vi långsiktigt i en viss kanal genom ambassadörskap eller partnerskap. Den vanligaste samarbetsformen med våra kunder är dock ett företag som vill göra reklam för en viss kampanj.

Idag kan en digital ”reklamplats” vara ganska otydlig för den kommer i så många former. Proad får i en tät ström av förfrågningar från influencers och företag som vill samarbeta med oss och därför vill vi nå dig som brinner lika mycket för service och sälj som vi gör. Vår strävan är att var det naturliga och trygga valet för varumärken och influencers i Sverige.

Vi på ProAd erbjuder dig

  • ett arbete med en av världens snabbast växande och mest framgångsrika marknadsföringsmetoder.
  • utbildning inom digital marknadsföring.
  • ett arbete med några av de största varumärken och engagerande influencers Sverige har.
  • troligtvis Sveriges trevligaste och grymmaste arbetsplats.

I rollen som Account Manager kommer du att:

  • samarbeta och informera olika marknadsteam, hjälpa dem att förstå kraften i influencer marketing och motivera för dem varför de skall investera i detta media.
  • bygga relationer som leder till bra möten och affärer som i förlängningen leder till att du når dina mål.
  • ta fram strategier och upplägg för influencer marketing i syfte att hjälpa dina samarbetspartners att nå sina mål.
  • varje dag bidra med ett gott humör och ett kreativt tänk.

Om dig som söker

Minst 3 års arbetslivserfarenhet i en kreativ, dynamisk och digital miljö där du arbetat som Account/Project Manager hos en media-, PR- eller reklambyrå. Du har mycket god förståelse för digital marknadsföring, reklam och har helst erfarenhet av influencer marketing eller marknadsföring via sociala medier. Du behöver ha erfarenhet av att driva en säljprocess och bygga förtroende hos rätt personer hos kunder och samarbetspartners.

Du har starka kompetenser inom projekt- och kontohantering, planering och organisation och kan arbeta med flera kampanjer samtidigt. Du har en stark personlighet och är lagspelare. Du är modig och vågar utmana traditionella tillvägagångssätt – både hos kunder och internt.

Skicka din ansökan till hej@proad.se

Utforska mer


Vill du boosta ditt företag?

Skriv en rad så hör vi av oss!

Håll dig uppdaterad!

Håll koll på det senaste inom sociala medier och influencer marketing genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev!