Bara en kaka till

Helena Elm startade bloggen Bara en kaka till år 2009 som ett sätt att dela med sig av sina recept och bilder från livet på Öland. Bloggens signum är vackra fotografier och en humoristisk ton. 

– Bloggens namn syftar först och främst till min brist på karaktär när det finns godsaker framme, men man hittar betydligt mer än bara kakor där, säger Helena och skrattar.

Recept på vardagsrätter i säsong varvas med grilltips, drinkar, desserter och tips på platser att besöka. Bloggen har också vunnit pris för bästa innehåll i grillkategorin i Matbloggspriset. 

Lyxiga vardagsrätter

Helena Elm är personen bakom Bara en kaka till och bjuder på vardagsmat lagad på vettiga ingredienser som blandas med recept på drinkar, desserter, bröd och kakor där de vegetariska vardagsrecepten har stigit i popularitet de senaste åren.

Vardagsrecepten är så enkla att alla kan klara av dem, och tillräckligt festliga för att man med gott samvete ska kunna bjuda på dem en lördagskväll när man får gäster.

Mer om HELENA

Instagram

Följare: Cirka 20 000
Räckvidd i snitt: 11 800 på inlägg och 1 400 på stories i snitt Exponeringar: 13 000 på inlägg och 1 400 på stories i snitt

blogg

Sidvisningar i snitt/vecka: 50 000
Unika användare i snitt/vecka: 29 200
Besökare i snitt/vecka: 42 100

FACEBOOK

Följare: Cirka 2 500

demografi

Målgrupp: Kvinnor 95 % Män 5 %
Ålder: 45-54 år - 31 %
Ort: Stockholm 7 %

Håll dig uppdaterad!

Håll koll på det senaste inom sociala medier och influencer marketing genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev!