VÅRA  LÖSNINGAR

 

 

Native annonsering

Med native annonsering har du möjligheten att nå ut med ditt budskap på ett annat sätt än med traditionell banner annonsering eller display. Native annonsering ger utrymme för redaktionellt innehåll tillsammans med bild som på ett tydligare och mer tilltalande sätt tar kundens uppmärksamhet. Innehållet är ofta intressant och problemorienterad text som löser ett problem eller behov som lockar till klick och engagemang.

Det har visat sig att native annonsering har 53% högre tittarfrekvens som resulterar i 60% högre konvertering, dessutom genererar native annonsering cirka 18 % köpintuition hos läsarna och kan lyfta ditt varumärke och varumärkeskännedom med 80%.

Du kan lära dig så mycket om dina kunder om du väljer att genomföra native annonsering, det gäller dock att ha tålamod. Genom statistiken från native annonsen och trafiken till er egna får du tydliga indikationer på att annonseringen ger resultat. Det går även att redigera och spetsa till innehållet i native annonsering så att du kan se vad som engagerar din målgrupp bäst så att du kan lära känna dem utan och innan. På grund av detta bör du se native annonsering som ett mer långsiktigt projekt för att få ut så mycket som möjligt. Hör av dig så berättar vi mer och hjälper dig med din native annonsering.

Engagerande annonsering

Enkelt & anpassningsbart

Displayannonsering

Med displayannonsering syns du och ditt företag i målgruppsinriktade kanaler. Det är ett mycket flexibelt sätt att nå ut med ditt budskap och effekten av annonseringen går att mäta och analysera kort efter att annonsen publicerats. Display annonseringsformat kan variera utefter det som passar ditt budskap bäst och beroende på vilken målgrupp du vill nå, du kan till exempel skapa video, text, bild och multimedieannonser för att du ska få ut så mycket som möjligt av din annonsering. Display kan visas på desktop eller mobila enheter och kan köpas direkt eller programmatiskt.

Podcast

Podcast är en av de senare formerna av digital reklamplats som uppkommit. Reklam i podcast är väldigt likt radioreklam men den stora skillnaden är att det är programledarna som gör reklamen för din produkt. Ni köper reklam i podcasten veckovis och reklamen klipps automatiskt in i varje avsnitt. Vi använder Acast som teknisk leverantör men vi ansvarar för samtliga reklamplatser i våra influencers podcasts.

Audio reklam

Social media marketingring

Sponsrade inlägg

Med sponsrade inlägg kan du och ditt företag synas i olika profilers flöden på sociala medier och bloggar. Genom att marknadsföra dig på detta viset skapar du varumärkeskännedom och sprider ert budskap i väletablerade och trovärdiga kanaler som publiken litar och lyssnar på.

Sponsrade inlägg berör kanaler på sociala medier så som Instagram och Facebook men även bloggar, YouTube och podcaster. Valmöjligheten är stor med sponsrade inlägg och möjligheterna ännu större.

Video / Film

Vi arbetar med rörlig reklamplats på två olika sätt. Ni som företag kan ha skapat en egen film via er reklambyrå som vi enbart distribuerar mot mediets målgrupp. Det andra sättet är att vi både producerar filmen via en influencers eller via sajtens redaktion och sedan distribuerar filmen på hemsidan, Facebook-kontot, YouTube, mm. Film är ett effektivt sätt att förmedla inspiration, känslor eller kunskap.

Rörlig reklam