Foodgeekz

Evelina & Emmy Hammelfelt är två systrar från Skåne. Evelina bor kvar i Skåne som dagligen arbetar som receptkreatör, entreprenör, föreläsare & holistisk kostrådgivare. Emmy bor i Stockholm och arbetar inom tech, har matlagning, receptkreation och sång som sitt största intresse. 2016 startade de upp ett varumärke som heter Foodgeekz – baserat på deras matfilosofi, holistiska livsstil och personliga utveckling. 

Vilka är Foodgeekz?

Foodgeekz brinner för matlagning och vill med sina sociala kanaler inspirera människor till ”att vara sitt bästa jag” genom att dela med sig av sina kreativa recept samt tips och råd utifrån en hälsosam livsstil utan pekpinnar.

‍Förutom att Foodgeekz har synts på TV till kreativa matlagnings gig på välkända yogaretreat, så jobbar de dagligen med receptkreation, kockar, föreläsningar/workshops, influencer marketing och content management till fysiska event.

Foodgeekz matfilosofi

Är du vegetarian, vegan, kanske äter animaliskt men vill ha mer grönt? Då har du kommit helt rätt! Foodgeekz bjuder på mat som lagas från grunden, och lyfter hållbarhet i deras matlagning utifrån alla aspekter.

Samarbeten

Håll dig uppdaterad!

Håll koll på det senaste inom sociala medier och influencer marketing genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev!