31 AUG i 1910 STADION I MALMÖ

IM EXPO 2022

IM EXPO är en helt ny konferens & event som tillgodoser markandsförare och samtidigt ger företag möjligheten att få lära sig mer om taktik och affärsbyggande idéer kring influencer marketing. Varmt välkomna! 

Missa inte årets största event inom influencer marketing!

Säkra din biljett idag!

Vi har samlat branschens största profiler och företag som alla har en anknytning till influencer marketing. På IM EXPO fokuserar vi på affärssidan av influencer marketing och ger er verktyg för att kunna leverera kundupplevelser utöver det vanliga med mätbara resultat.

ProAd Sweden AB är skaparna bakom IM EXPO – och förhoppningen är att lyfta fram influencer marketing med inspirerande och utbildande sessioner runt om i företagsbranschen i Sverige för att få fler företag till att börja arbeta med detta. 

Vi hjälper dig att omfamna kreatörer med integrerade och lönsamma influencer marketing-kampanjer. Här ges tillfälle att lyssna till intressanta paneldebatter, diskussioner och föreläsningar, som även avslutas med after work, mingel, middag och underhållning om så önskas!

Eventet ger dig möjlighet att nätverka med framtida experter inom området och en ypperlig chans att knyta kontakter med eventuella framtida samarbetspartners. Vår noggrant utvalda agenda garanterar att du går härifrån och känner sig både utbildad och inspirerad!

Håll dig uppdaterad!

Håll koll på det senaste inom sociala medier och influencer marketing genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev!