Så når du ut genom bruset och gör succé på sociala medier!🚀

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Vi har återigen en nyhet till er som kommer få er att tappa hakan!!!😎 Får vi lov att presentera författaren, journalisten, programledaren för Trolljägarna på TV3, kristallvinnaren och mycket, mycket mer…..

💥FRIDA BOISEN!💥

Frida Boisen är för fjärde året i rad utsedd av Eventeffect till en av Sveriges topp 100 mest uppskattade och bokade talare och moderatorer. Världsmästaren i sociala medier som valts ut av LinkedIn som en av topp 100 rösterna i Europa av 56 miljoner användare – och som precis kammade hem prestigefyllda priset Årets berättare – kommer till ✨IM EXPO✨ och kommer tala om hur just DU når ut till miljoner och når genom bruset.

Lyssna till massor av effektiva tips du kan implementera direkt, som verkligen kan lyfta DIN sociala mediestrategi och boosta din business och varumärke direkt.

Middag på köpet med skrattattack!🤩

Vi kommer även med ett nytt och rykande färskt erbjudande för just DIG! 🤫 Får vi lov att presentera kvällens skrattattack med ingen mindre än…..

🔥TOBIAS PERSSON!🔥

Tobias Persson har varit stand up komiker sedan 2001. Parallellt med det har han spelat fars, skrivit böcker, TV-manus, levererat rimmade dikter till tidningar, gjort filmer, musik, regisserat TV-reklam m.m. Sedan 2009 uppträder Tobias frekvent i Storbritannien på diverse humorklubbar (har gjort fem olika shower på Fringe-festivalen i Edinburgh.)

Med hopp om att få höra er flabba, hälsar: TOBIAS och vi på IM EXPO er välkomna!

✨NY KAMPANJ – MIDDAG PÅ KÖPET!✨

T.o.m. 30 juni

Det perfekta stället att knyta an nya och vårda befintliga kontakter, inspireras och dela erfarenheter med andra inom branschen. Vi tar nytta med nöje på största allvar! 💫

Här bjuds på ett fartfyllt AW/mingel, en fantastisk trerättersmiddag med underhållning som får era skrattmuskler att arbeta. Vi bjuder även på inspirationstalare och självklart fler överraskningar under kvällen. Samla dina kollegor för en heldag till årets viktigaste och roligaste influencer marketing event!

  • ⏰ När? 31 augusti 2023
  • 👉 Var? Quality Hotel View, Malmö
  • 💬 Hur? En heldag där du lyssnar till intressanta paneldebatter, föreläsningar och konkreta kundcase, samt får idéer och tips! Mingla, inspireras och möt de största inom branschen!
  • 🚀 Varför? Varför inte? På IM EXPO får du expertråd kring hur du kan implementera influencer marketing i din marknadsmix!
 
VARMT VÄLKOMMEN TILL VÅR VÄRLD AV MÖJLIGHETER!💫

Utforska mer

#ProAd News

Vi välkomnar våra senaste profiler till ProAd!

Vi välkomnar officiellt våra 4 senaste profiler till ProAd! Sarah Tjulander med det typiska vardagslivet med sin småbarnsfamilj i Stockholm, Ellinor Bjurström som vill inspirera folk

#ProAd News

Inspirationsdagarna 2024✨

ProAds inspirationsdagar har nått sitt slut och oj, vilka två otroliga dagar det var! Dagarna var fyllda med grymma föreläsare, härliga mingel med alla närvarande


Vill du boosta ditt företag?

Skriv en rad så hör vi av oss!

Håll dig uppdaterad!

Håll koll på det senaste inom sociala medier och influencer marketing genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev!